SPĂLĂTORII PROFESIONALE

CHRISTEYNS – „PASIUNE PENTRU SPĂLAT”

Pentru spălătoriile profesionale și industriale este deosebit de important să colaboreze cu un partener de încredere care să fie capabil să furnizeze detergenți profesionali și echipamente de cea mai bună calitate și de un nivel profesionist la costuri cât mai mici și eficență cât mai mare.

Compania Christeyns, actual lider de piață pe teritoriul Uniunii Europene, a intrat pe piața detergenților profesionali folosiți pentru spălătoriile industriale și profesionale în anii 1940 și din acel moment și-a dezvolat și își dezvoltă expertiza, produsele, echipamentele și serviciile la nivel de experți în îngrijirea textilelor.

CHRISTEYNS – „INOVARE CONTINUĂ”

Compania Christeyns are în componența sa, la nivel mondial, peste 250 de specialiști dedicați care stau la dispoziția clienților în fiecare zi.  Aceștia oferă clienților soluții eficiente care sunt rezultatul cercetărilor și continuei dezvoltări în domeniu după cum urmează :

  • Detergenți eficienți
  • Sisteme de dozare performante și de încredere
  • Concepte revoluționare de spălare
  • Sisteme de management ale apei
  • Sisteme de managemente ale energiei electrice
  • Pachete de software pentru raportare și control

CHRISTEYNS – „PRIETENI CU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR”

Compania Christeyns ajută spălătoriile profesionale și industriale să realizeze procesul de spălare cu un impact foarte scăzut asupra mediului înconjurător și să reducă nivelul costurilor în același timp. Impactul scăzut asupra mediului înconjurător, ca idee Christeyns, nu se concentrează doar pe procesul proriu-zis de spălare. Pornește de la dozarea precisă a detergenților și soluțiilor, monitorizând atent procesul de dozare și consumul de apă și energie electrică. Specialiștii Christeyns vă pot ajuta cu sfaturi personalizate, consultanță, audit la fața locului și instruire a angajaților.

CHRISTEYNS VĂ ECHIPEAZĂ PENTRU PROVOCĂRILE DIN INDUSTRIA MODERNĂ A SPĂLĂTORIILOR PROFESIONALE

CONTACT

PARTENERUL STRATEGIC CHRISTEYNS ÎN ROMÂNIA

Telefon: 0745 595 136
Adresa: Eroilor Nr. 9, Marghita, Bihor
E-mail: info@christeyns.ro
Program: 08:00 - 16:00

Trimiteți-ne un mesaj și, în cel mai scurt timp vă vom contacta.

9 + 4 =