SISTEME DE DOZARE A DETERGENȚILOR

EFICIENTIZAREA PROCESELOR DE SPĂLARE
REDUCEREA ERORII UMANE
REDUCEREA COSTURILOR
RAPORTARE ȘI CONTROL RIDICAT

Tehnologia sistemelor de dozare Christeyns se concentrează pe procesul de spălare și pe dozarea precisă a detergenților corect aleși, monitorizarea atentă a procesului de dozare aplicând procese eficiente și adaptate acestuia.

Sistemele de dozare Christeyns sunt destinate spălătoriilor profesionale și industriale și funcționează cu ajutorul detergenților și a soluțiilor profesionale din aceeași gamă.

Procesele de spălare devin mai eficiente deoarece detergenții și soluțiile pentru curățare sunt dozate din niște recipiente ( butoaie de plastic ) prin intermediul unui sistem central de pompe către mașinile de spălat pe baza unor rețete și/sau a unor programe foarte precise.

Procesul simplificat funcționează în felul următor:

  1. În mașina de spălat profesională se implementează o serie de programe în funcție de cerințele clientului.
  2. În momentul în care programul este pornit mașina de spălat profesională trimite semnal către sistemul central de pompe referindu-se la rețeta care va fi folosită.
  3. Sistemul central Christeyns combină din recipiente detergenții și formează rețeta.
  4. Sistemul central trimite rețeta de detergenți profesionali prin intermediul pompelor către mașina de spălat profesională care a cerut-o.
  5. În tot acest timp dozarea se face automat și este urmărită de sistemul central care la rândul lui dă posibilitatea clientului de a vizualiza procesul cu ajutorul unui sistem avansat de rapoarte.

Asistența tehnică, implementarea rețetelor și a programelor se realizează cu ajutorul specialiștilor Christeyns.

CONTACT

PARTENERUL STRATEGIC CHRISTEYNS ÎN ROMÂNIA

Telefon: 0745 595 136
Adresa: Eroilor Nr. 9, Marghita, Bihor
E-mail: info@christeyns.ro
Program: 08:00 - 16:00

Trimiteți-ne un mesaj și, în cel mai scurt timp vă vom contacta.

9 + 6 =