CINE SUNTEM?

Cu sediul în județul Bihor, orașul Marghita, suntem reprezentanți și parteneri strategici Christeyns în România.
Christeyns este o companie din industria chimică cu sediul în Ghent( Belgia ) fondată în anul 1946, cu subsidiare în 30 de țări și peste 900 de angajați .

În anul 2017 Christeyns a avut o cifră de afaceri totalizată de peste 320 milioane euro pe teritoriile Europei, Americii de Nod, Americii de Sud și Africii.

În anul 2017 Christeyns a fost lider de piață în Europa cu o cifră de afaceri de peste 100 milioane euro la furnizarea de detergenți profesionali și sisteme de dozare pentru spălătorii textile profesionale.

CUI SUNT ADRESATE PRODUSELE ȘI SERVICIILE CHRISTEYNS?

Produsele și serviciile Christeyns sunt adresate spălătoriilor textile profesionale și industriale de pe teritoriul României .
Cu ajutorul detergenților și soluțiilor pentru curățare uscată și umedă, Christeyns vă ajută să vă îmbunătățiți calitatea curățatului și a serviciilor oferite clienților dumneavoastră.
Prin intermediul sistemelor automatizate de dozare a detergentului vă puteți îmbunătăți și eficientiza calitatea și controlul, reducând în același timp rata de eroare umană.

LIVRARE ȘI COMENZI

Serviciile noastre nu pornesc doar de la primirea comenzii și nu se opresc la livrarea produselor.
Noi ne considerăm clienții parteneri: vă puteți baza pe noi în privința noilor tehnologii, în dezvoltarea produselor personalizate și în îmbunătățirea timpului de livrare.

CONTACT

PARTERNERUL STRATEGIC CHRISTEYNS ÎN ROMÂNIA

Telefon: 0745 595 136
Adresa: Eroilor Nr. 9, Marghita, Bihor
E-mail: info@christeyns.ro
Program: 08:00 - 16:00

Trimiteți-ne un mesaj și, în cel mai scurt timp vă vom contacta.

11 + 8 =